Om mig.


Navn: Stefanie Boutrup

Bopæl: Danmark.

Erhverv: Pædagog

Alder: 23år

Ja, det var rent faktuelt.
Jeg er født og opvokset på Sjælland, men er flyttet til Holstebro og bor sammen med min mand, Dennis. D. 22. januar dimittere jeg som pædagog, og d. 25, rejser jeg til Ghana (læs mere om rejsen, under punktet “Rejsen”).

Jeg har altid haft en drøm om at komme ud og rejse. På et tidspunkt drømte jeg om at tage et år til London og arbejde, på et tidspunkt ville jeg gerne i praktik som pædagogstuderende i Afrika. Ingen af mine drømme er hidtil blevet til noget, men nu sker det.
Rejsen er bestilt, kufferten er pakket (hvertfal i mit hoved) og alt er klappet og klart. Ja selvfølgelig bortset fra at jeg ikke har overtalt min mand til at tage med endnu :)
Jeg glæder mig til at komme ned i varmen.

Jeg er spændt på hvilket eventyr der venter mig (nej, ikke sygdomme, orme i huden, solskoldninger, skidning i skoven, at tørre sig med et blad osv.), men jeg glæder mig til at opleve en anden kultur, at møde nye mennesker. Jeg håber at få lidt dybere kendskab til kulturen end blot en gåtur midt i hovedstaden med de andre turister.

Jeg har været så heldig at få arbejde, som jeg skal starte på når jeg kommer hjem fra rejsen, det betyder at jeg endnu mere kan nyde rejsen, og nok de sidste dage også glæde mig til at komme hjem igen ;)

Jeg har allerede drømme og visioner for min næste tur til Afrika – men dem vil jeg spare jer for i denne omgang.

Tak fordi at du vil følge min spændende rejse – forhåbentlig mit livs rejse (og dem kommer der forhåbentlig flere af) – jeg håber at jeg med denne blog kan give dig en lille bid af mit store eventyr!

2 kommentarer til “Om mig.”

 1. Hej baby, tæskegodt billede og meget bedre format nu! Juhu det er så snaaaaaaaaaart!

  countdown
  …..

  ..
  .

 2. Lena Nielsen siger:

  Hej søde

  Jeg er sikker på at du får dit livs store rejse som starter på mandag. Jeg glæder mig til at følge dig og høre fra dig. Det bliver så spændende. Du vil blive savnet herhjemme:-) Rigtig god tur ogg nyd din rejse og oplevelser..

  Mange knuser Lena

Skriv en kommentar