En tand for varmt…

Rent praktisk, vil jeg sige at selvom jeg ikke lige faar svaret tilbage, laeser jeg jeres kommentarer, og det er rart lige at hoere lidt fra nogle i det kolde nord :)

Ja, her er det godt nok lige en tand for varmt. Siden i fredags, har det vaeret mere eller mindre ulideligt. Selvom aftenen og om morgenen, naar solen ikke er fremme, kan jeg staa eller sidde helt stille og svede! Saa jeg haaber paa snarlig regn, der kan rense luften lidt igen :)
Jeg foeler mig aldrig rigtig ren, og mit toej er ogsaa efterhaanden traet af at blive vasket i haanden (og vidst heller aldrig rigtig rent).
Vasketoej foregaar ved at jeg laegger toejet i bloed i en spand (min 30min, gerne fra aften til naeste dag), saa gaar jeg ned i haven, hvor der er en vandtank med en hane paa, og som bruges til vasketoej. Her toemmer jeg spanden, nyt saebe og vand i, og saa skrubbes der, og skylles under hanen (saeberester er bare bonus, det er umuligt at skylle ud, isaer naar man skal spare paa vandet), saa vrides det (det er jeg ikke saa god til – det er jeg nu heller ikke med skrubbe delen…) og haenges til toerre paa snoren.
Saa er der den hage, at her i Ghana er der nogle dyr, som gerne vil laegge aeg i toejet som haenger til toerre i solen, jeg toerrer derfor mit undertoej paa mit vaerelse, og alt der har haengt i solen til toerre, skal stryges (for at slaa aeggene ihjel). Saa jeg har truet Dennis med, at jeg bliver saa vant til at stryge, at jeg koeber et nyt strygejern naar jeg kommer hjem, og gaar amok paa alle hans skjoerter :)

Det gaar fint paa boernehjemmet, det er blevet meget nemmere at holde ud, efter jeg satte en struktur paa dagene, saa de ved hvad vi skal, hver dag.
Min vaerelseskammerat er kommet. Hun er fra Singapore, men bor og laeser i Australien. Hun er rigtig soed, og vi kan sagtens snakke sammen om forskellige ting, men jeg maa nok bare indroemme at det er haardt at bo sammen med et ‘fremmed’ menneske, at skulle tage hensyn til hinanden osv. Men det gaar.
Rygterne svirrer at vi faar en ny pige i vores hus paa mandag (selvom der egentlig kun er plads til 4, og det er det antal vi er nu – men der er vidst et ekstra vaerelse nedenunder). I forhold til vandsituationen, som jo er at vi virkelig skal spare paa vandet for at faa det til at holde naesten en uge (vi loeber altid toer 1-3dage om ugen, da der kun bliver fyldt op 1 gang om ugen), saa har jeg lidt svaert ved at overskue at vandet skal deles med en mere, da jeg ikke kan se hvordan vi skal spare ekstra.
Well, den tid den sorg.

En hyldest til min mor.
Paa torsdag er der 2uger til at min mor kommer herned til mig!
Jeg glaeder mig som et lille barn!
Efter en hyldest til min mor, bliver billeder (nogle af dem – de andre er de 2 boern jeg ikke har smidt billeder in af endnu) en hyldest til Dennis (min fantastiske mand, som jeg savner dybt og inderligt!), som savner flere billeder af mig :)
Min nye kjole er fantastisk, andet kan jeg ikke sige. Syninger, snit og alt er praecis, som en kjole man koeber i en butik i Danmark – den er bare skreaddersyet til mig – for 100kr :)

Jeg 'pounder' fufu paa boernehjemmet...

Rita

Bismark

Min nye kjole.

Kjolen

Mig og Sarah-Mae, min nye rommie.

2 kommentarer til “En tand for varmt…”

 1. maria siger:

  Hvor er du skøn i den skjole, wooow! Ej sådan en kjole kan du skisme være stolt af – det må have været et godt sted!!

  Eeeii du er ligesom mig – du skal lige understrege at du er 23 år. For det er vi jo! Lidt endnu…:)

  Det bliver SÅ GODT med din mutti ned i varmen. Og ja jeg kunne ikke forestille mig andet end at du blev godt og grundigt skoldet med den lyse hud render rundt i.

  Pjat med dig at det er svært med en fremmed- SUG til dig, hun lyder vildt spændende. Så får du lige lært om singapore og australien oveni – jatak:)

  Men vandproblemet — pyh ja du er sej at du klarer den, Stefanieskat

  Knus og hakuna mattata

 2. Joan siger:

  Hvor vidunderligt at kunne følge med , og du skriver det hele så levende. Kjolen er super flot til dig- det er vel ikke til at nøjes med en ?
  Sikke oplevelser du får med dig videre i livet.
  kærlig hilsen
  Joan

Skriv en kommentar