Surt opstoed…

Idag er jeg kun ganske kort tid ved computeren, og det bliver desvaerre mest et surt opstoed.
Jeg foeler mig enormt uheldig. Ikke nok med diarre, forstuvet knae (som er i bedring, men stadig goer ondt), saa fik jeg stjaalet min Ghanesiske telefon i soendags da jeg var her paa netcafeen. Jeg blev simpelthen saa traet af det hele, og synes at livet var uretfaerdigt. Desuden kunne jeg maerke en stor angst for alting, jeg opgav at tage i banken og haeve penge, og det at gaa alene paa gaden virkede pludselig skraemmende paa mig.
Men naar man er alene i et land, og jeg er meget alene i min lille landsby (naar mine rommies er paa arbejde eller noget), saa kan det ikke nytte noget. Saa kaere Stefanie, op paa hesten igen. Saa idag skal jeg i banken og haeve penge, naar jeg er faerdig her paa netcafeen.
Jeg skal gaa et lille stykke fra banken og hen til min tro-tro. Derefter ca 30min-2timer i tro-tro (alt efter trafik) og et lille stykke op til huset.
Som planerne ser ud lige nu, tager jeg paa weekend-tur hele weekenden, og kommer derfor ikke paa nettet.
Det bliver et kort indlaeg idag, da jeg skal naa hjem til frokost. Haaber alt vel i det kolde nord. Hermed en hilsen fra de varme lande…

En klase bananer :)

De fleste af mine boern (og en der ikke er mit - som bare foelges med os hjem fra skole)

Gederne der spiser af affaldet....

3 kommentarer til “Surt opstoed…”

 1. Nemlig – fokus på de gode ting nu. For dårlige ting sker uanset hvor man er. Glæder mig til du tager DINE børn med hjem, så?? :) Jeg kunne godt bruge nogle legekammerater:) Har du mon fundet dig en lille favorit ven?
  Knus

 2. Dennis Boutrup siger:

  Hey tager du ikke nogle af de geder med hjem?!
  Så kan vi fyre rengøringsdamen ;-)

 3. Michala Hirshals siger:

  Hej Stefanie. Der skal altid være plads til sure opstød! Jeg håber ikke at du føler dig for alene? Jeg synes at det er så fedt, at du er rejst til Ghana og især fordi du er rejst alene! Du får helt sikkert en fantastisk oplevelse ud af det… ønsker dig alt godt søde ven! Hilsen fra det kolde nord! knus Michala

Skriv en kommentar