Forberedelser.

Så er forberedelserne i fuld gang… Ja, både til rejsen og til min sidste eksamen på pædagogstudiet.
Velkommen til min blog – hvis du vil have lidt info om mig og min rejse, kan du trykke på menuen ude til højre.

Mine forberedelser er i fuld gang, jeg har handlet en masse ting ind til børnene dernede, som jeg glæder mig til at give dem.
Jeg har også handlet ind til mig selv, rejse-sovepose, håndklæder, vådservietter osv.
Selvfølgelig har jeg også fået de første vacciner, og et par stik mere i vente.

Det føles uvirkeligt, men ualmindelig dejligt, at jeg om under en måned sidder i 35grader! Jeg ynder sneen herhjemme (hvem sagde lige klimaforandringer!?), men ærlig talt – ret koldt. Elsker vores subtropiske klima hjemme i stuen, så glæder mig til at samme temperatur (og nok lidt til) bliver virkelighed udenfor og indenfor…

Jer som læser med på min blog, og deler mit eventyr med mig, må meget gerne skrive kommentarer og lign.
Endnu engang velkommen til min blog, og tak for at du vil følge mit livs rejse :)

3 kommentarer til “Forberedelser.”

 1. Anne siger:

  Haii…
  Endelig kommer jeg ind på din blog… ;)
  Men har jo fået en del at vide af din kære mand… vi har passet lidt ekstra på ham og haft ham til spisning et par gange…
  Det lyder rigtig spændende det du oplever, om ikk andet så noget meget forskelligt fra hva man oplever i lille dk… ja for tiden oplver man jo ikk andet end sne… ;)
  Det er da super træls for dig at du allerede i den korte tid du har været dernede allerede har været mave syg og skidt gående.. også lige hjemve’en…. men du ska nu nok klare dig… lyder rigtig fedt med en ghana aften når du kommer hjem, (hvis man må deltage)…. ;)
  Håber du vænner dig til varmen dernede og finder dig nogle flere forfriskende kølige cola lights… hehe…
  Vi glæder os til at du kommer med… vil følge dig på bloggen og nyde de dejlige billeder…. ;)
  Fortsat rigtig go livrejse til dig…

  Knus fra Anne

 2. Mette siger:

  Hej Trine
  Det er rigtig spændende at læse om dine oplevelser, og du fortæller godt!
  Det er en stor rejse du foretager dig, i kultur og børneopdragelse. jeg tænker på den oplevelse med de børn der fik bank, det er frygteligt at tænke på. Men jeg håber og tror at du også får mange positive oplevelser med i rygsækken. Mange hilsner fra Fyn :-)

Skriv en kommentar